Vérzés csillapítás

HEMOTESE®

1-es típusú kollagén filc. A HEMOTESE® magas hemosztatikus kapacitással rendelkezik, mivel a gyártási folyamat megőrzi a kollagén helikoid szerkezetét.

Ha a kollagén érintkezik a vérlemezkékkel, akkor a sejtek összezsugorodnak és fibrin rögök képződnek azonnali vérzéscsillapító hatással, használható rövid felszívódású membránként. A vérzés mennyiségétől függően 2-6 perc alatt leállítja a véráramlást.

Méretre lehet vágni, alakítani a jobb alkalmazhatóság érdekében, attól függően, hogy milyen indikációra használjuk.

Felszívódása: 6-8 hét

Méret: 2,5 x 3,5mm

Használati utasítás:

A HEMOTESE®-t steril működési körülmények között kell alkalmazni a kezelendő hely megfelelő előkészítése után.

A HEMOTESE®-t közvetlenül a kezelt felületre szárazon felhordjuk, óvatosan préselve. Az alkalmazás időtartama a kezelendő vérzés függvényében változik; általában 2-6 perc elegendő.

A HEMOTESE®-t méretre vághatjuk a jobb alkalmazás érdekében.

Mivel a HEMOTESE® rezorbálható, a kompressziót a hemosztázis elérése után természetes helyzetben lehet hagyni. Mindazonáltal ajánlott a túlzott tömörítés eltávolítása.

A HEMOTESE® a vér jelenlétében alaktartó marad, nedvesen sem esik szét.

Egyszer használatos termék, dobja ki a fel nem használt és a maradék terméket a biológiai veszélyekre vonatkozó hatályos előírásoknak megfelelően.

 

Ellenjavallatok:

Az alkalmazásra vonatkozó ajánlások és ellenjavallatok, az alkalmazás módjának teljes listáját a dobozban található termék használati utasításában találja.

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ