BioAktív üveg Granulátum

Bonalive Granules

A Bioaktív üveg granulátum egy sor előnnyel rendelkezik, amely más csontpótló anyagoknál nem fedezhető fel. 2 átmérőben és 6 fajta kiszerelésben érhető el, amely biztos megoldást nyújt a kéz- és lábsebészettől kezdve az ortopédiai- és traumatológiai esetek ellátására is.

A Bonalive bioaktív üveg (S53P4) összetételét tekintve teljes mértékben az emberi testben fellelhető részecskékből épül fel (Si, Na, Ca és P).

A Bonalive bioaktív üveg granulátumok elősegítik a csontosodást. A csontosodás folyamatának működési mechanizmusa mögött az osteoblastok aktivizálása áll, amely segítségével új csontállomány képződik.

A piacon egyedülálló módon a Bonalive csontpótló granulátum gátolja a baktériumok növekedését, ezáltal megakadályozza az infekciós folyamatokat.

A testnedvekkel való érintkezést követően, egyidejűleg 2 folyamat megy végbe:

  1. A csontpótló üveg felületén Nátriumhidroxid szabadul fel, amely a pH emelkedéséhez (9-10) vezet, ezáltal nem kedvez a baktériumok szaporodásának.
  2. A felületi reakciót követően Na; Ca; P és Si ionok szabadulnak fel, melynek következtében az ozmózis nyomás megnövekedik, ezzel a baktériumok fejlődése számára előnytelen környezetet létrehozva. Az extracelluláris (sejten kívüli) tér koncentráció grádiense  megnövekszik, melynek következtében a baktériumok, melyeknek az ioncsatornái kevéssé aktívak, azt kompenzálni nem lesznek képesek, vizet veszítenek, mely irreverzibilisen károsítja homeosztázisukat (belső környezet-pH, ionegyensúly), ezért ezek pusztulásához vezet.

Nem csak osteoconductive, hanem osteostimulative* is. (*non-osteoinductive, a csontképző sejtekben aktiválja a csontképzésért felelős géneket)

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keressen minket bizalommal, kollégáink készséggel állank rendelkezésükre.

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ