Hyaluronsav

Synoz & Synoz-ONE

Minden szinoviális ízülethez

A SYNOZ® és a SYNOZ ONE® minden szinoviális ízületbe, például térdbe, könyökbe és vállba injektálható. Az indikációk többek között: gonarthrosis (térdizületi porc-kopás), coxarthrosis (csípő kopás), omarthritis (vállízület gyulladás), könyökgyulladás, rhizarthrosis és boka arthritis.


Garancia by Kyeron

A fizikai funkciók átvétele helyett termékeink aktiválják a testet, és teljesen reszorbálhatók. Kutatóinkkal együtt rendszeresen sikerül olyan innovatív termékeket elindítani, amelyek megérdemlten foglalnak helyet az orvostudományban. Technikailag jellegzetes, kiváló klinikai alapokkal.

Kyeron ISO 13485 tanúsítvánnyal rendelkeziks, SYNOZ® és SYNOZ ONE® CE minősített orvosi eszközök és a GMP irányelvek és az ISO 13485 szabványok szerint készülnek. SYNOZ® és SYNOZ ONE® bejegyzett védjegyek.

  Injection Force (N) G’ G’’ Shear Stress
SYNOZ ONE® 16.07 624.60 16.07 33.10
Versenytárs 1 53.57 43.84 53.57 4.84
Versenytárs 2 19.89 5.84 19.89 0.09

Az összehasonlító kutatás1 alátámasztja a SYNOZ ONE®pozitív tulajdonságait. Beleértve az alacsony befecskendezési ellenállást, pihentető és könnyű alkalmazást, valamint rendkívül magas merevség- és viszkozitásmodult, kiváló ütéselnyelő és súrlódáscsökkentő tulajdonságokat.

Az előnyök

Az intraartikuláris injekcióink beadása egy kisebb orvosi beavatkozás, amelyeket gyakran egy általános orvos végez. Ezek a kezelések lehetővé teszik, hogy a beteg a fájdalom korlátozása nélkül éljen. Mobil tud maradni és élvezni tudja a mindennapi tevékenységeket. A páciens el tudja halasztani például a csukló vagy térd operációját.

 

Miért a két különböző injektálható?

A SYNOZ-megoldásaink közös tulajdonságokkal rendelkeznek. Mindkettő a legkorszerűbb európai létesítményekben készül, a legmagasabbak minőségi előírások szerint. Rendkívül magas sterilitással rendelkeznek, vízben oldódó és bio-fermentatív eredetű

(nincsenek vegyszerek vagy állati fehérjék). Lényeges különbségek, speciális termékjellemzőik biztosítják, hogy az egyes betegek állapotának tökéletesen megfelelő injekciót biztosítsuk:

SYNOZ® SYNOZ ONE®
Több injekció 20 milligramm Egy injekció 60 milligramm
Fájdalomcsillapítás több, mint 6 hónapon keresztül Fájdalomcsillapítás több, mint 12 hónapon keresztül
Lineáris molekuláris szerkezet Keresztkötéses molekulaszerkezet (szabadalmaztatott)

Több injekció vagy csak egy injekció

A SYNOZ injekciót hetente egyszer, legfeljebb öt injekcióban adható be. Ez a heti kezelés lehetővé teszi, hogy az orvos és a beteg figyelemmel kísérje a hatásokat és az előrehaladást. A SYNOZ ONE®-val csak egy injekciót adnak be; nagyon hatékony megoldás bizonyos esetekben, és előnyös mind az orvos, mind a beteg számára.

Mindkét kezelés alkalmas minden szinoviális ízületre. Az orvos vagy a szakember meghatározhatja, hogy melyik eljárás leg megfelelőbb a beteg igényeinek.

Szabadalmaztatott térhálós molekulák

A viszkozitás kulcsfontosságú a fájdalomcsillapító szinoviális ízület kezelésében. A SYNOZ ONE® maximális viszkozitású; a lehető legnagyobb ütéselnyelés és súrlódáscsökkentés hatású. A viszkozitás eléréséhez szabadalmaztatott keresztkötéses molekuláris készítményt fejlesztettünk ki. Sűrű hialuronsav-hálózat, amely egyesíti az egyes hialuronsavmolekulákat. A szabadalmaztatott stabilizáció lelassítja a hialuronsav enzimatikus lebomlását. Az eredmény egy kiváló, hosszú élettartamú párna, amely megvédi az ízületet.

A legsterilebb az osztályban

A Kyeron elkötelezett a legsterilebb termékek létrehozásában. Az általunk kifejlesztett első orvosi megoldások a nyílt műtétek bioanyagai voltak. A fertőzés, az allergia és a gyulladás a lehető legrosszabb következmény az ilyen eljárások során. Ezért az első naptól példátlan sterilitási és biztonsági intézkedéseket követünk.

 

A SYNOZ® és a SYNOZ ONE® használatához:

  • Termékeinket terminálgőzős eljárással sterilizáljuk 1000-szer biztonságosabb a szeptikus betegek ellátásában. Ez a módszer garantálja a fecskendő külső-belső sterilitását.
  • A biológiai terhelés nulla. Termékeink nem tartalmaznak kimutatható bakteriális endotoxint.
  • Csak európai tisztatér létesítményeket használunk. Az európai nyersanyagok a leginkább megfelelnek a mai napig alkalmazandó irányelveknek és rendeleteknek.

Használatra kész

A SYNOZ® és a SYNOZ ONE® használatra kész.

Az előretöltött fecskendő Luer-zárral és kényelmes, keménykötésű buborékfóliával rendelkezik.

 

Jelentős fájdalomcsökkentés

A SYNOZ® és a SYNOZ ONE® 100% -ban klinikailag hatékony.
De nem minden beteg tapasztalja meg ugyanazt (merevség / fájdalom) a megkönnyebbülést.
Ezt befolyásolhatja általános egészségügyi állapotuk és a fájdalmaik.

313 beteg fájdalomcsökkentésénél:

  • A betegek 95% -a jobban érezte magát az injekciót követően.
  • A betegek 70% -a jelentős és klinikailag jelentős releváns fájdalomcsökkentés (VAS).
  • Az orvosok 87% -a vallja a kiváló hatékonyságot SYNOZ®-ról.

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ